Wedden op het Voetbal EK 2012 in Polen en Oekraine

16.02.2012

ek 2012 wedden Europees Kampioenschap Voorronde: Nederland loot Groep B: Duitsland, Portugal en Denemarken ! Geen gemakkelijke poel voor onze oranje ploeg in het komende Europees Kampioenschap voetbal 2012. Eigenlijk is deze poel alleen al een…

…waardige „halve finale“ poel ! Alleen de wedstrijd tegen onze aarts-tegenstander aller tijden Duitsland is al te vergelijken met een Barça – Real Madrid, qua spanning, intensiteit, rivaliteit en noem maar op ! De thriller voor iedere voetbalfan !

Ja, je kunt niet altijd geluk hebben bij de verloting van de groepen, met drie van de Top 7 EK favorieten in poel B en twee in de C en D ! In poel A kunnen we eigenlijk niet van echte kanshebbers op de EK titel spreken. Poel C met Italië en Spanje, is ook een pittig groepje !

Maar het goede aan deze verloting is, dat als onze Hollanders Groep B overleven, er dan in de Kwart Finales eigenlijk geen moeilijke opgaves te wachten staan, omdat er dan tegen de winnaars van Groep A gespeeld moet worden…

De noteringen van de EK 2012 voetbal bookmakers voor een 4e EK titel voor Duitsland zijn door deze sterke poel gestegen. Voor de verloting in Kiev kon men amper nog viervoudige EK quoten krijgen en nu is zelfs 4.50 mogelijk ! Spanje blijft de Top Favoriet voor het EK in Juni 2012 in gastland Polen en Oekraïne met wedquoten tussen 3.20 en 3.50. Nederland staat op de 3e plaats met negenvoudige Odds, moet helaas Engeland naast zich dulden met tienvoudige Odds.

In de draaikolk van stijgende Wedquoten voor de EK weddenschappen, is Denemarken de grote verliezer in deze groepsloting. Voordat Denemarken in 1992, in dezelfde groep als Duitsland, tevens Nederland en Portugal versloeg, waren er wedquoten te vinden van 70x en vandaag de dag kun je 100 tot 1 of zelfs 150 tot 1 in de wed- programma’s van de Bookies vinden!

Het EK speelschema van de Oranje Ploeg is het volgende:

1) 09.06. – 18:00: Nederland – Denemarken (Charkov)
2) 13.06. – 20:45: Nederland – Duitsland (Charkov)
3) 17.06. – 20:45: Portugal – Nederland (Lviv)

Met classificatie voor de knock-out ronde voorop gesteld, gaat vervolgens de poelwinnaar op vrijdag 22.06.2012 om 20.45h in Danzig (Danswijk) verder naar de Kwartfinale tegen de als tweede geplaatste in Groep A. Als de Oranje Ploeg “maar” tweede wordt in zijn poel, dan spelen ze al op donderdag 21.06.2012 in Warschau tegen de Poelwinnaar van poel A.

Infos: Eredivisie | Champions League | Sport Nieuws

www.weddenschappen.org geeft informatie over weddenschap aanbieders; zoals "Unibet" of "Bwin" en over bonus tips, promoties van bookmakers en wedden op sport resultaten.

Weddenschappen en gokken zijn onderworpen aan verschillende legale regels en wetten. Informeer uzelf voordat u begint met wedden en sportieve inzetten plaatsen met betrekking
tot de legaliteit ! Mocht u problemen hebben met oddset wedden; online poker, paarden weddenschappen, internet casino of loterij spellen, ga dan naar: www.gokkendebaas.nl
© 2012 www.weddenschappen.org | Contact